Nagelsalon Sandra
Probleemnagels, traumanagels
Helaas heeft niet iedereen gezonde nagels. Er zijn ook mensen met probleemnagels, zoals afbrokkelende nagels, scheurende nagels, nagelbijters of psoriasis patiënten. Met alle technieken die er bestaan kun je in Nagelsalon Sandra Velsen-Zuid om de nagels er weer netjes verzorgd uit laten zien. 
Door een professionele behandeling wordt er op een gezonde en adequate wijze een mooie nagel gemaakt waar je wekenlang plezier van hebt.

Al na één behandeling zien de nagels er geweldig uit. 
Als je scheurende of afbrokkelende nagels hebt kun je met een kunstproduct in een reguliere cyclus terug komen. Maar bij probleemnagels van een nagelbijter is het wellicht beter, zeker in het begin, om vaker naar de salon te komen. 

Afhankelijk van je nagelprobleem wordt er met Sandra een persoonlijk behandelplan opgesteld.  

Ook een klant met probleemnagels kan dus verzorgde nagels hebben door een professionele aanpak in Nagelsalon Sandra. 

Onderstaand zie je een voorbeeld uit Nagelsalon Sandra van een tevreden klant welke bij mij langs kwam met nagelbijt problemen. Je ziet dat de nagels en de nagelriemen er slecht aan toe zijn. Met gebruik  van de juiste verzorgingsproducten en techniek wordt er een mooie nagel gemaakt De nagelriemen moeten ook nog wel herstellen.

foto voor behandeling


foto na behandeling

Een ander probleem is dat de nagel scheurt of afbrokkelt. Dit heeft te maken met het feit dat de matrix (je nagelfabriekje) stuk is. Dit gaat ook niet meer herstellen. Een voorbeeld hiervan zie je hieronder. Dit is de duim van een timmerman waarvan de matrix stuk is en de nagel altijd blijft scheuren. Dit noemen we een traumanagel. Dit kan heel pijnlijk zijn omdat je vaak blijft hangen, ook als je de nagel stoot is dit heel gevoelig. 
Een goede oplossing hier is het toepassen van een laagje acryl. Aangezien de meeste heren niet met een gelakte nagel willen lopen wordt er gewerkt met de zgn Naturel Look. Je maakt hierbij een natuurlijk nagel welke nauwelijks van echt te onderscheiden is.

De traumanagel VOOR de behandeling

De traumanagel NA de behandeling